Плодоносан такмичарски викенд

Током протеклог викенда одржана су четири такмичења, два на општинском и два на градском нивоу на којима су наши ученици остварили запажене резултате.
У суботу, 9. марта одржана су Општинска такмичења из географије и верске наставе и Градско такмичење из руског језика. У недељу, 10. марта одржано је Градско такмичење из енглеског језика.

На такмичењу из географије одржаном у ОШ ,,Никола Тесла“ у Винчи ученик Михајло Велимировић 7/1 освојио је треће место и стекао пласман за учешће на Градском такмичењу.

На Градском такмичењу из руског језика одржаном у ОШ ,,Момчило Живојиновић“ у Младеновцу ученица Јана Лазаревић 8/2 освојила је треће место и стекла пласман за учешће на Републичком такмичењу.

На Општинском онлајн квиз такмичењу из верске наставе екипа ученика ,,Косовски божури“ у трочланом саставу: Василије Живановић 5/1, Николина Јовановић 8/2 и Јована Љубисављевић 8/2 освојила је прво место.

На Градском такмичењу из енглеског језика одржаном у ОШ ,,Бранко Радичевић“ и ОШ ,, Младост“ у Београду ученица Маријана Стоилковски 8/1 освојила је друго место.

Честитамо ученицима и наставницама на изванредним резултатима и желимо им пуно успеха и среће на предстојећим такмичењима!