Школска смотра из енглеског језика

Са жељом да мотивише ученике за учење језика, наставник енглеског језика је дошла на идеју да организује смотру. Будући да ученици имају прилику да се такмиче из страних језика само у осмом разреду, на овој смотри су могли да се такмиче ученици 5,6.и 7. разреда.

Писмени део је одржан 19.04.2019.године када су ученици решавали граматички тест. По 5 ученика из сваког разреда који су најбоље урадили тај део, имали су 23.04.усмени део када су показали комуникацијске вештине. Сабирањем поена са оба дела, добили смо победнике. У 5. разреду прво место, са истим бројем поена, су заузели Ђорђе Јарић и Ненад Васић, друго место Никола Станковић, треће место Ивана Станковић и 4.место Марко Јовановић. На нивоу 6.разреда, прво место је припало Дуњи Радивојевић, друго место Анђели Даничић, треће место Михајлу Ранковићу, 4.место Милици Павловић и 5.место Петру Пешићу. Што се тиче 7.разреда, прво место је Сара Станковић, друго Миња Вучковић, треће Милица Савић, четврто Нина Ранковић и Вукашин Ђурђевић.


24.04. је одржано свечано проглашење победника. Сви ученици су добили дипломе за освојена места, а ученици који су освојили прва 3 места, осим диплома, добили су и симболичне награде за учешће и показано знање.