Обавештење

Обавештавају се ученици, наставници и родитељи да ће од 17.3.2020. године на каналу РТС 3 са почетком од 8:00 часова, шест дана у недељи бити емитовани адаптирани образовни садржаји у складу са прописаним планом и програмом за предмете са највећим фондом часова (српски језик, математика…).

Распоред емитовања по разредима биће доступан дан пре емитовања на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја – www.rasporednastave.gov.rs.

Сви емитовани часови биће доступни и на платформи РТС ПЛАНЕТА, где се могу накнадно и више пута прегледати истог или наредног дана.

ВАЖНО!!!

ОПЕРАТЕРИ НЕЋЕ НАПЛАЋИВАТИ ПРОТОК И ПРЕНОС ПОДАТАКА ЗА НАВЕДЕНЕ ЕДУКАТИВНЕ САДРЖАЈЕ.

Наставници и одељењске старешине биће доступни за сваку врсту додатне подршке и помоћи ученицима у савладавању предвиђених садржаја.

У складу са договором са наставницима, домаћи задаци, додатна вежбања, као и консултације обављаће се преко група на друштвеним мрежама или путем СМС порука.

Родитељи су обавезни да сарађују и дају подршку одељењским старешинама и наставницима у остваривању комуникације са ученицима (доступност Viber групи, Facebook групи и слично).

ОВАЈ ВИД НАСТАВЕ НА ДАЉИНУ ЈЕ ОБАВЕЗАН ЗА СВЕ УЧЕНИКЕ!!!

По осмишљавању оперативног плана, наставници ће и сами достављати едукативне материјале, на основу којих ће постигнућа ученика бити проверавана и вреднована.